Korf Design
Concept, styling en grafisch ontwerp
Over Korf DesignKorf Design
is een gedreven grafisch ontwerpbureau gevestigd in Kampen. Wij werken met plezier en passie aan uiteenlopende opdrachten voor consumentenmerken, dienstverlenende bedrijven en culturele instellingen. Wij werken graag van begin tot eind met u mee en geloven in de kracht van samenwerking en delen uw ambitie. Korf Design genereerd creatieve ideeën, visuele concepten en tastbare resultaten binnen de context van haalbaarheid en maakbaarheid. 
Op onze homepage ziet u enkele voorbeelden van ons werk, stuk voor stuk projecten waar wij trots op zijn. Omdat wij geloven in communiceren en het uitwisselen van ideeën, hebben wij ook onze meest favoriete artikelen geplaatst, zodat u als bezoeker hier ook van profiteert.

Inspiratie halen we uit de wereld om ons heen en alles wat zich aandient achter de horizon. Trends en forecasts worden nauw op de voet gevolgd met als doel deze te implementeren in al onze creatieve uitingen, zoals bijvoorbeeld het vormgeven en ontwerpen van een bierkrat of de styling en design voor de fiets industrie. Maar ook voor huisstijlen, advertentie campagnes of een website ontwerp zetten we ons op dezelfde manier in: gedreven en met passie, om door middel van rake beeldende middelen de juiste toon te zetten.

Design of ontwerp, styling of vorm-inspiratie, het gaat 
uiteindelijk om ideeën, producten en/of diensten die voor u omzet genereren. Wij gaan voor het maximale resultaat.


 Over ons logo...

Ons logo is een simpel dingetje, een uitbeelding van dynamiek en groei, want dat beeld het onder andere uit. Natuurlijk kunnen we in een diepgravende uiteenzetting schrijven over waar het allemaal aan gerelateerd is, of wie het wanneer tegen kwam in zijn meest oorspronkelijke oervorm en in welke archeologische opgravingen: of uitweiden over de relatie die het heeft met de getallenreeks van Fibonacci, het werk van Esscher of Bach. 
Als u denkt: nou nou, dat is hoog gegrepen... dan weet u meteen waar wij ongeveer de lat leggen. In uitingen die nieuw en trendy zijn en tegelijkertijd een relatie hebben met die wonderlijke tijdloze principes die de natuur maakt tot wat zij is.